Az egyedi webdesign nagyon sokat számít egy weblap szempontjából. A honlapkészítés árak ez alapján is alakulhatnak. Egy profi weboldal igazán sokat árul el a vállalkozással kapcsolatban. Azt sugallja, hogy az adott cég megbízható és ügyel a részletekre, illetve fontos az ügyfelek véleménye a különféle szolgáltatásokkal és termékekkel kapcsolatban. A honlapkészítés árakkal kapcsolatban minden megrendelő arra törekszik, hogy minél alacsonyabb legyen, azzal viszont sokan nincsenek tisztában, hogy egy olcsó honlappal nem lehet spórolni, hiszen ez még csak az alap, amire építkezni kell.

Erre fog épülni az egész AdWords kampány, illetve maga a keresőoptimalizálás is, hiszen a fő cél az, hogy a weboldal minél több emberhez jusson el. Egy webáruház esetében ez kimagaslóan fontos, hiszen az, amelyik a Google kereső találati listájának az elején helyezkedik el, sokkal jobban látogatott és valószínűleg a forgalma is sokkal nagyobb, mint azoknak, amelyek ez alatt helyezkednek el. A honlapkészítés ár pontosításáról csak a koncepció felvázolás után lehet beszélni.

Egyedi igények, egyedi megvalósítás, amelyek különböző költségekkel járnak. A Word Press honlap készítése mindenképp előnyös választás, mivel rendkívül rugalmas felületet biztosít minden szempontból. Egyszerűen bővíthető, egyedi dizájnt lehet létrehozni a WordPress alapú honlapok esetében és természetesen egyszerűbb a karbantartásuk is.

A WordPress honlap készítése nem kerül olyan sok időbe, mint egy CMS weblap esetében, mert itt már megvan az alap, amire építkezni lehet, viszont a CMS oldalak programozása elég sok időt vesz igénybe és a hibalehetőség is nagyobb. A WordPress honlap készítése során szükség van egyedi sablonra, de már egy meglévővel is nagyszerű eredményeket lehet elérni, aminek a kisebb módosításai gazdaságosabb megoldást jelentenek, mintha egy teljesen új sablont kéne létrehozni. Az árakba beletartozik a keresőoptimalizálás is, ami általában a legtöbb időt emészti fel, amíg megszületik a várt végeredmény, ami nem más, mint minél feljebb kerülni a találati listán.

Print Friendly, PDF & Email