Aki szeretné megvédeni az autója fényezését az bizalommal választhatja ezt a megoldást. De azoknak is jól fog jönni, akik egyszerűen csak szeretnék feldobni a kocsi kinézetét. A karbon fólia dekoratív védelmet biztosít a kőfelverődésekkel és a karcokkal szemben.

Az erős napfény ronthat a festés fényén, azonban a karbon fóliával bevont karosszéria védve lesz az UV sugarakkal szemben is. Bármilyen alkatrészt be lehet borítani ezzel a módszerrel, csupán a megfelelő eljárást kell alkalmazni és nem utolsó sorban szakértelem is kell hozzá, különben hamar jelentkezhetnek a problémák.

Éppen emiatt esküsznek sokan inkább a festésre, ami viszont sokkal drágább és ha az sincs szakszerűen kivitelezve, akkor abból is rengeteg probléma adódhat. A karbon fóliázás előtt a felületek zsírtalanítva lesznek.

Az olyan helyeken ahol nem garantálható a 100%-os tapadás egy speciális ragasztóanyag kerül felhasználásra, így teljes mértékben meg lehet akadályozni a karbon fólia leválását, ami ezután ellen fog állni a nedvességnek is.

Print Friendly, PDF & Email