Elég csak egy pillantást vetni a cég termékeire és máris látszik az utolérhetetlen minőség. A MARMY évek óta piacvezetőnek számít Európában. A szanitereket gyártó cég nagy odafigyeléssel készíti el a különféle modelleket, ezért mindenki megtalálhatja az ízlésének megfelelőt. Bőven akad választék a dupla, aszimmetrikus,

Cavalli és pultra ültethető mosdók kategóriájában. Ezen kívül, számos méretben rendelhetőek meg a MARMY kiemelkedő termékei, amelyekkel mindenki meg lesz elégedve. De mi is lehetne a baj egy egyszerű mosdóval?

Első látásra nem sok és ez valóban így is van. Néhány hónap elteltével azonban jelentkezhetnek a problémák, mint például a rozsdás víz, illetve a különféle vegyszerek okozta elszíneződés.

A MARMY olyan anyagokat használ fel a gyártás során, amelyek nem színeződnek el, még évekkel a beszerelést követően sem. Ez nagy előnynek számít, hiszen ezeket a berendezéseket senki sem szereti évente cserélgetni. Az antibakteriális bevonatról sem érdemes megfeledkezni, mivel a MARMY szaniterek felületén kevésbé képesek megtapadni a kórokozók.

Print Friendly, PDF & Email