Vannak olyan ékszerek, amelyeket az urak is egészen nyugodtan felvehetnek. Példának okáért, a paracord alapanyag nem csupán szép, hanem nagyon tartós is. Ennek következtében rengetegen keresik a belőle készült kiegészítőket. A gyártás otthoni körülmények között is lehetséges, a gyongyekszerbolt.hu weboldal jóvoltából. Az itteni kínálatban, többek között zsinór, csat és karabiner is kapható.

A paracord nem kerül sok pénzbe, tehát az ékszerek készítése fillérekből lehetséges. A megfelelő technika elsajátítását követően, igen gyorsan sikerül majd a gyártás. Mivel az uraknak inkább a vastagabb, robosztusabb modellek tetszenek, ezért elsősorban ezeket éri meg előnyben részesíteni.

A paracord meglehetősen rugalmas, tehát a nagy igénybevétel mellett sem fog elszakadni. Igen erős, hiszen eredetileg ejtőernyős zsinórként használták. A külső borítása alatt 7 darab vékonyabb zsinór rejtőzik. A vásárlók 2 vagy 4 milliméteres vastagságban vehetik meg. Férfias színek is találhatóak a felhozatalban. Példának okáért, a királykék jól áll minden úrnak. Rengetegen keresik a fekete, a zöld, a drapp, a terepszínű és a khaki változatot. Némelyik típusból már csupán néhány van a webáruházban, ezért az érdeklődőknek tanácsos sietniük.

A paracord ára nem túl magas, ezért nem kell mélyen a zsebbe nyúlni a beszerzéséhez. Igazán kényelmesen beszerezhető az internetről. Az esetek többségében csupán néhány napot kell várni a megérkezésére. Nem szabad megfeledkezni a hozzájuk passzoló kiegészítők megvásárlásáról sem, mert a munka csak ezeknek a segítségével kezdődhet el. A magasabb értékben rendelő vevők kedvezményt kapnak az árból.

Print Friendly, PDF & Email