Alakformáló fehérnemű

Bármennyire is próbáljuk tagadni, mindenkinek számít a megjelenés. Erről lehet megállapítani az illető igényességét és az ápoltságát, ezért értelemszerűen mindenki törekedik a tökéletes alak elérésére. Azonban az alakformáló fehérnemű segít elrejteni azt a néhány felesleges kilót, amitől még nem sikerült megszabadulni. Szerencsére manapság ez nem számít ritka darabnak, ezért bárhonnan beszerezheti.

Arról nem is beszélve, hogy az internetről is könnyedén megrendelheti bármikor. Az alakformáló fehérneműnek több változata van, ugyanis a vásárlóknak is eltérőek a vágyaik. Néhányan a combjukat szeretnék vékonyítani, amire a száras alakformáló alsók a tökéletesek. Amennyiben a derekat és a hasat szeretné formálni, úgy a fűző típusú verzió az ideális. Némelyik példány még melltartórésszel is el van látva, tehát ehhez a fehérneműt már nem kell felvegye. A legegyszerűbb alakformáló fehérnemű a csípőt és a feneket formázza, amit konkrétan megpróbál lapítani. Ezáltal bármilyen eseményen megjelenhet, hiszen ezeknek a használata miatt rengeteg bókot fog majd kapni a megjelenésére. Csinosnak és magabiztosnak érzi majd magát, arról nem is beszélve, hogy a megfelelő öltözékkel és kiegészítőkkel még vonzónak is fogják találni. Főleg a friss anyukáknak nagy segítség, akik még nem tudtak a testükkel foglalkozni. Bizonyos esetekben pedig a szoptatós hálóing bizonyul megoldásnak főleg, ha sokszor fel kell kelni az újszülött miatt.

Lényegében véve ugyanúgy néz ki, mint bármelyik hálóing, mindössze a mellrésznél lazább. Ennek célja, hogy az anyuka bármikor szabaddá tudja tenni a melleit, hogy szükség esetén megetesse a babát. Ezért is nevezik ezt a ruhadarabot szoptatós hálóingnek. Sok esetben már a kismama pizsama is ilyen stílusban lett kialakítva mindamellett, hogy a has tájékán kényelmesen bő. Ez azért szükséges, hogy még véletlenül se szorítsa a kismama hasát. A szoptatós hálóing kapoccsal van ellátva. Ezt mindössze egyetlen kézmozdulattal lehet ki- és bekapcsolni, hogy a baba hozzáférjen a mellekhez.

Print Friendly, PDF & Email