Minden háztartásban megoldást kell találni a meleg víz szállítására, elérésére. Ehhez nyújt alkalmazási lehetőséget a Wilo szivattyú, ami áruházunkban többféle kivitelben létezik, így mindenki megtalálja a megfelelő terméket, amivel működtetni tudja az otthonában kiépített rendszert.

Természetesen több gyártó termékeit forgalmazzuk, de kizárólag olyanokat, amelyeknek minősége megkérdőjelezhetetlen. A Wilo szivattyú megtalálható nedves-tengelyű változatban is, ami korszerű technológiával rendelkező megoldást biztosít a háztartások és az ipari rendszerek használata során is.

Szakképzett kollégáink bármilyen szakmai kérdés esetén megtalálják a legkedvezőbb megoldást egy jól működő rendszer kiépítéséhez, de felvilágosítást tudnak adni a műszaki paraméterekkel kapcsolatban is.

A Wilo szivattyú létezik melegvíz-keringető típusban, ami lehetővé teszi a vízzel való takarékoskodás lehetőségét. Ugyanez a márka elérhető szennyvíz átemelő szivattyúk esetében is, amelyeknek nagy előnye, hogy a működésük csendes, a beszerelésük pedig egyszerűen megoldható.

Print Friendly, PDF & Email