Minden hölgy szép hajat és körmöket szeretne, de míg a dús, egészséges fürtökért az étkezéssel és rendszeres vágással is sokat lehet tenni, addig a hosszú, ápolt körmökhöz nem mindig elég a vitaminban és ásványi anyagokban gazdag táplálkozás. Van, hogy a zselés körmök az egyetlen megoldást jelentik, hogy egy nő komplexusok és rossz érzések nélkül nézzen a kezére, tehát el kell tudni vonatkoztatni attól, hogy ezek mű dolgok.

Főként, hogy a zselés körmök már egyáltalán nem tűnnek idegennek, mint ahogy a régi, ragasztott műkörmök esetében ez igaz volt. Sőt, egészen természetes hatás is elérhető ezekkel, attól függően, hogy ki mit szeretne. Megszólalásig hasonlíthatnak az eredeti körmökre, akár díszítés nélkül is.

Ugyanakkor meg lehet maradni ezen a finom, elegáns vonalon úgy is, ha a zselés körmök valamilyen színt kapnak. Persze vannak kirívó megoldások is, extra hosszúsággal és messziről észrevehető díszítéssel, de személyiségfüggő, hogy ilyet ki tud hordani. Aki nem érzi komfortosan tőle magát, annak nem ajánlott, de aki magabiztosan viseli, annak tökéletes kellék lehet a szépség kiemelésére.

Print Friendly, PDF & Email