A gyermekek imádnak különféle négylábúak bőrébe bújni. Nincs is nagyobb móka annál, mint amikor az állatos jelmezek segítségével bohóckodni lehet. Erre remek alkalmat jelent a farsang, amikor a kicsik beöltözhetnek.

A szülők a sportsarok.hu weboldalról tudnak vásárolni, ha meg szeretnék örvendeztetni a gyermeküket. Jelenleg kilencféle állatos jelmez közül lehet választani. A kisfiúk elsősorban a krokodillal, a macival és a teknőssel díszített termékeket szeretik.

Ezzel szemben, a kislányok inkább a nyuszis, a pingvines és a méhecskés típust kedvelik. A kedvező áraknak köszönhetően, nem fogja túlzottan megterhelni a kasszát a farsangi mulatság kifizetése. Időnként akciók is szoktak lenni a weboldalon, ezért ezeket is érdemes figyelemmel kísérni.

Az állatos jelmezek jó minőségű anyagból készültek, ezért a kicsik remekül érzik majd magukat benne. Többféle méretben lehetséges a beszerzésük. Csupán néhány napot kell várni a megérkezésükre, ezért az sem jelent problémát, ha már nincsen túl sok idő az ünnepség kezdetéig.

Print Friendly, PDF & Email