Bármilyen trendek is ütik fel a fejüket a körömtudomány területén, a tisztaság és az ápoltság mindig alapelv lesz. Annak ellenére, hogy minden ember személyisége és stílusa különbözik, attól még a hivalkodást kerülők is eljárhatnak manikűröshöz. Az egyszerűséget kedvelő emberek diszkrét mintákat, míg a lendületesebb egyének feltűnőbb modellek mellett döntenek. A gél lakk szett beszerezhető induló változatban is. Ez a csomag kifejezetten azoknak az illetőknek lett kifejlesztve, akik bátorkodnak belevágni a fejszéjüket a professzionális körömápolásba.

Köztudottá vált, hogy az UV gél lakk lesöpörte az eddig uralkodó körömlakkot a helyéről. Népszerűsége főleg tartósságának köszönhető, ugyanis a zselés lakk, akár folyamatosa 3-4 hetet is kibír. Építéséhez a megfelelő alapanyagok és kellékek szükségesek. Ezek mind megtalálhatóak az összeállított gél lakk szettben is, a narancsfa pálca, sőt, az UV fényt kibocsájtó lámpa is része a rendelésnek. Félelmek nélkül neki lehet állni otthon az ecsetvonásoknak, hiszen gyakorlással könnyen el lehet sajátítani a gél lakkozás fortélyait. Aki cicomátlan szarulemezekre vágyik, annak is remek befektetés egy gél lakk szett megrendelése, hiszen az ára megtérül. A fényes, sima, tiszta körmök is csodásan mutatnak.

Klasszikus, letisztult designnak számít például a francia vagy a japán manikűr. Aki alapos ápolást szeretne végezni, annak rögtön fürdés után neki kell állnia az előkészületeknek. A felpuhult körmök ugyanis könnyen formázhatóak. A puha kézfejek érdekében be is lehet áztatni a kezeket olívaolajba. A gél lakk szettet csakis akkor kell elővenni, ha a körmök már teljesen szárazak, ellenkező esetben felválnak, így oda a belefektetett idő és energia. A leírt lépéseket figyelmesen kell követni, egyik befejezése után tovább lehet lépni a következőre.

A lényeg az óvatos mozdulatok sorozata és a türelem. Természetesen némi kézügyesség is jól jön a tulajdonságok körébe. A gél lakk szett megtanít arra, hogy a kevésbé tehetséges egyének is elboldogulnak a nehéznek hitt feladatokkal. Akinek szívügye, hogy keze díszei, vagyis a körmei szépek legyenek, az tudja, hogy a gél lakk szett remek invesztíció. Logikus, hogyha ez az összeg professzionális manikűrre lenne elköltve, akkor csupán pár alkalmat fedezne, az induló készlettel pedig évekig ügyködni lehet, nyilvánvalóan a kellékanyagok időnkénti pótlásával. Aki meggyőződött a csomag előnyeiről, annak nincs más dolga, mint meglátogatni a www.gellakk.com weboldalt, ahol a gél lakk szett számtalan verziója áll rendelkezésére.

Print Friendly, PDF & Email