Talán már Ön is értesült arról, hogy az Európai Unió kirendelt törvényének értelmében, minden első számú ingatlantulajdonosnak, elő kell legyen állítva az energetikai tanúsítvány. Viszont, elkerülve a gyors „kétségbeesést” jó tudni, hogy az energetikai tanúsítvány ára nem hatalmas pénzösszegekért készül el, hanem a hétköznapi ember pénztárcájához mérten.

Mivel a tanúsítvány hosszú ideig érvényes, 10 évig, így csak akkor kell ez idő alatt esetleg felfrissíteni, vagyis újat rendelni.,ha az adott ingatlanban megváltozik valami egy felújítás során, mondjuk az ablakok és ajtók cseréje, vagy egy modern fűtésrendszer beszerelése.

A korszerűsítés egyértelműen magasabb és jobb kategória közé sorolja a lakást, hiszen ezek a folyamatok javítják annak energiafelhasználás minőségét, így a rezsi is csökkenek. Az energetikai tanúsítvány ára, magába foglalja az egész procedúra folyamatát, a felméréstől az előállításig, kivéve a házhozszállítást, mivel az díjmentesen történik, az ország bármelyik pontjára.

Print Friendly, PDF & Email