Nagyon sok olyan termék van forgalomban, aminek a neve megtévesztő. Például az önterülő aljzatkiegyenlítő is remekül hangzik, azonban a 2jepetto.hu oldalon megtudhatjuk, hogy valójában nem is egészen az, aminek hangzik. Ugyanis az önterülő aljzatkiegyenlítő nem terül el tökéletesen mindenféle beavatkozás nélkül.

Ahhoz, hogy tökéletes végeredmény szülessen, több mindenre is oda kell figyelni. Például, hogy milyen felületre kerül és milyen vastagságban. A túl nagy nedvességet tartalmazó aljzat tönkreteheti a munkánkat, a felszabaduló páranyomás miatt. Ha 5 milliméternél vastagabb rétegre van szükség, akkor a buborékokkal is kezdeni kell valamit.

Továbbá, az elterítésre is nagyon oda kell figyelni, mert ha nem folyamatosan és egy helyiségben nem egyszerre kerül kiöntésre az önterülő aljzatkiegyenlítő, akkor jelentős egyenetlenséget keletkezhetnek. Sőt, hogy igazán sima és ami még fontosabb, hogy sík legyen, el kell húzni, amit tökéletes precizitással csak az olyan szakik tudnak elvégezni, mint a 2jepetto.hu munkatársai.

Print Friendly, PDF & Email