Manapság igen nagy kínálatból tudunk válogatni, ha kerítést akarunk telepíteni. A rendelés leadása előtt érdemes utánanéznünk annak, hogy az egyes típusoknak milyen hátrányai és előnyei vannak.

A betonkerítés jó választást fog jelenteni abban az esetben, ha egy viszonylag olcsó, ám masszív megoldást keresünk. Az elemeskerites.hu weboldalon könnyen össze tudjuk válogatni a nekünk kellő elemeket. Eldönthetjük, hogy pontosan milyen magas legyen a betonkerítés. Összesen ötféle típus áll a rendelkezésünkre.

A legkisebb változat 160, míg a legnagyobb 240 centiméteres. A honlapon tele, áttört, illetve íves panelek közül tudunk választani. Ezenkívül oszlopfedkő is van a kínálatban.

Ne feledjük, hogy egy-egy darab végoszlop is fog kelleni a szakaszok lezárása érdekében. A képgaléria segítségével meg tudjuk tekinteni, hogyan néz majd ki a végeredmény. Jól látható, hogy a betonkerítés igazán stílusos, és szinte bármilyen környezetben jól mutat. Ráadásul, a telepítése sem bonyolult, tehát a szakemberek néhány nap alatt készen lesznek vele.

Print Friendly, PDF & Email