A fürdőszoba a mindennapi életünk egy kimondottan fontos helyszínéül szolgál. Itt rengeteg időt töltünk el különböző foglalatosságokkal. Pontosan ezért elengedhetetlen, hogy az itt megtalálható szaniterek kiemelt minőségben legyenek jelen. Ezek stílust is visznek az otthonunkba, amire érdemes hangsúlyt fektetni. Amikor bizonyos szintű felújításra van szükség, akkor bátran kerüljön alkalmazásra a kádfesték!

Gyakran teljesen felesleges egy másik fürdőalkalmatosság beszerzése, hiszen a régebbi kivitel is remekül végzi a feladatát, csupán minimális törődésre szorul. A kádfesték ilyenkor tud biztos megoldást kínálni. A gyakori használat és az idő múlása együttesen odavezet, hogy megsérülhet az eredeti fedőréteg.

Ha el akarjuk kerülni a kellemetlen mellékhatásokat, amilyen lehet például a rozsdásodás, akkor a kádfesték bevetése elengedhetetlen minél előbb. Mielőtt nekikezdenénk a munkálatoknak, a felületet nagyon alaposan meg kell tisztítani mindenféle szennyeződéstől. A por- és zsiradékmentesítés alapvető ez esetben. Maga a kádfesték szórással és ecsettel egyaránt felkenhető.

Amint megtörtént a mázolás, elegendő időt kell szánni a száradásra, ami alkalmanként 2-3napot is igénybe vehet. Amennyiben ezt nem biztosítjuk, akkor megeshet, hogy felhólyagosodás következik be és mindent kezdhetünk előröl. Ha módunkban áll, akkor inkább legyünk türelemmel, mert az meghozza gyümölcsét! A kádfesték alapos fedést és védelmet garantál, ezért biztosan nem lesz panaszunk rá. A festekarena.hu oldalon válaszuk ki a tetszésünknek leginkább megfelelő kivitelt!

Print Friendly, PDF & Email