Egy építkezést vagy egy alapos lakásfelújítást inkább el sem kezdjünk, ha nincs kéznél ez a szerszám. A Bosch fúrókalapács pedig a kategóriájában az egyik legmegbízhatóbb modell, ami megbirkózik a tömör betonépületek falaival, de könnyűszerrel átfúrja a téglát is. Olyan megoldásokat alkalmazott a gyártó, amelyekkel felgyorsítható az elvárt végeredmény elérése. A gépek terhelhetősége igen nagy, de a heves munka közben ez is megtörténhet, ezért el lett látva a Bosch fúrókalapács egy túlterhelés elleni kuplunggal.

Gyakran megesik, hogy ugyanazon a helyen vésésre is szükség lesz. Ebben az esetben csak állítani kell egyet a Bosch fúrókalapács kapcsolóján és egyből kiváló vésőt fogunk kapni. A tervezésének hála, könnyedén lehet benne cserélgetni a különböző vésésre vagy fúrásra alkalmas tartozékokat. Nem lehet mindig kényelmes pozícióban dolgozni, ezért megesik, hogy nem tudjuk biztos kézzel tartani az adott szerszámot.

Viszont ez is figyelembe lett véve, ezért kapunk mellé egy fogantyút, amelyik biztosítja a megfelelő fogást. Nemcsak egy-két percet szoktak egyszerre dolgozni ezekkel a szerszámokkal, ezért állítható be, hogy folyamatosan működjön anélkül, hogy húznánk a ravaszt. A Bosch fúrókalapács tehát használható ütvefúróként, vésőként, de ezeken felül még átállítható, hogy fúróként is működjön.

Tehát máris 3 szerszámot kaptunk egyetlen áráért. Mind a három funkciójában helytáll és megfelelően teljesít. Nem kell cserélgetni a szerszámokat, nem fognak összetekeredni a kábelek, mert szinte minden megoldható egyetlen Bosch fúrókalapács segítségével. Hogyha szereti a praktikus megoldásokat, akkor érdeklődjön a szerszámgépek újításaival kapcsolatban!

Print Friendly, PDF & Email