Nemcsak női és férfi parfümök léteznek, hanem unisex fajták is. Egyik ilyen típus a Calvin Klein CK One, az Amerikai Egyesült Államok egyik leghíresebb parfümgyártójának a terméke. Számos illata van, amelyek szüntelenül ostromolják a toplistákat. A Calvin Klein CK One például 1994 óta töretlen népszerűségnek örvend, mert ez az a parfüm, amelyiknek sikerült elmosnia a szigorú határokat a női és a férfi változatok között.

A parfüm stílusa citrusos, üde, lendületes, ami miatt nagyon sok ember kedvencének számít. A Calvin Klein CK One igazi frissítő gyümölcsözön pezsdítő áradata rendkívül kellemes kompozíció, ami képes hűsíteni bármilyen melegben.

Összetevői között szerepel a bergamott, a mandarin, ananász, citrom, pézsma, kardamom, ámbra. 100 ml kiszerelésben vásárolható meg a parfumcenter.hu internetes parfümériában. Érdemes megrendelnie, hiszen nagyon sokáig eltart, hiszen csak pár cseppet szükséges használni belőle. Ha már parfüm, akkor az legyen igazán színvonalas, vagyis Calvin Klein CK One!

Print Friendly, PDF & Email