cnc marás

cnc marás

Manapság már egy olcsó mobiltelefon esetében is felszisszen az ember, ha csúnyán megmunkált éleket vél felfedezni a mobil fémházán; hiába, a gyártástechnológia fejlődésével mára már a néhány tízezer forintos telefonok esetében is elvárás lett a közel makulátlan megmunkálás. Amennyiben Önt is érdekli a minőségi CNC marás, és ennek kivitelezésére megfelelő céget keres, akkor hadd ajánljuk figyelmébe az Almási Ipari és Kereskedelmi Kft.-t!

Miért pont az Almási?

A már említett magas minőség miatt. Az Almási Ipari és Kereskedelmi Kft. vízszintes és függőleges megmunkáló központjai ugyanis széles mérettartományban képesek dolgozni. Mivel az egyes termékek tökéletesége az adott termék alkotóelemeinek pontos megmunkálásán nyugszik (ahogy mondjuk egy mobil esetében a tökéletesen kimart fém házon), ezért az Almási gépparkja garanciát tud nyújtani arra nézve, hogy végtermék tökéletes tudjon lenni. Az egészen kicsinek számító 10x10x10 milliméter „nagyságú” terméktől az egy méteres befoglaló méretű lapokig bezárólag sokféle mérettartományban gyártathat a megrendelő – a végeredmény pedig minden esetben gyorsan és pontosan fog előállni, legyen szó akár rézről, bronzról, acélról vagy alumíniumról.

Ha a számokat nézzük, mivel tud szolgálni az Almási?

11 darab CNC megmunkáló központtal (ezek közül öt függőleges, hat pedig vízszintes megmunkálásra alkalmas), melyeknél 4 tengelyes munka tud folyni. Daruzható gépek is rendelkezésre állnak, melyek 500 kilogrammig képesek súlyt mozgatni.

Képes-e az Almási Ipari és Kereskedelmi Kft. többműszakos rendben is szolgáltatni?

Igen, igény szerint akár három műszakos munkarendben is teljesíteni tud az üzem, hogy a megrendelő számára szükséges elemek minél hamarabb rendelkezésre tudjanak állni.

Minőség mindenek felett!

Az Almási Ipari és Kereskedelmi Kft.-nél nemzetközileg elfogadott ISO 9001-es minőségirányítási rendszer van életben, immáron majdnem két évtizede. Ez a minőségirányítási szisztéma képezi a cég precíz, pontos munkavégzésének az alapját. Az ellenőrzésre modern, remekül felszerelt mérőszoba áll rendelkezésre.

Hogyan tud kapcsolatba lépni az Almásival?

Személyesen, telefonon vagy e-mailben. Személyesen Mezőkövesden tudja mindezt megtenni az érdeklődő, a Dózsa György út 38. szám alatt található telephelyen, nem messze a belvárostól.

Első körben azonban mindenképp a már említésre került weboldalon ajánlott szétnézni!

Print Friendly, PDF & Email