A nőknek, asszonyoknak nem kétséges, hogy az élet értelmét a saját gyermek jelenti. Rendelje meg a Cor Leonis Könyváruház választékából Dr Csermely Gyula szülész-nőgyógyász szakorvos könyvét, a „Ha 1 nő gyereket akar‟ című munkát.

A szerző több magyar és európai kórházban is dolgozott, a Teleki Kórháznak pedig az igazgatója is volt. Dr Csermely az FMF London által képzett és akkreditált szakember, aki a szülészet, a nőgyógyászati onkológia és az ultrahangos diagnosztika nemzetközileg is jegyzett szaktekintélye.

A doktor úr nemcsak praxisának tapasztalatait örökítette meg könyvében, hanem második gyermekének születését is feldolgozta rendkívül közvetlen hangnemben íródott, szívhez szóló munkájában.

Ha párjával gyermekvállalást tervez, ha szülés előtt áll, vagy ha apró kisbabája van, akkor ideális olvasmány lesz az Ön számára Dr Csermely Gyula könyve. Ismerkedjen meg a gondos nőgyógyásszal, a szerető férjjel, a törődő családapával! A munka ideális ajándék is, mert nemcsak szórakoztat, hanem elbűvöl és gondolkodásra is késztet.

Print Friendly, PDF & Email