A női sortok a nyár igazi slágerei, hiszen nagy melegben is kellemes viseletet jelentenek, kényelmesek és még jól is néznek ki. Ha pedig már a mutatós jellegről van szó, akkor a farmer short is külön említést érdemel, amivel nemcsak sportos, lezserebb outfiteket lehet összeállítani, hanem elegánsabb, nőcis szetteket is.

Hiszen egy szűkebb fazonú farmer short remekül kiemeli a nőies idomokat, sőt, adott esetben még szebb vonalakat is varázsolhat, ha egy picit összetartja a kényesebb részeket, esetleg nagyon finoman megemeli a feneket.

Amennyiben ehhez még felhúz egy csini szandált és felülre választ egy csajos pántos, ejtett vállú és/vagy fodros selyemblúzt, akkor egy elegánsabb eseményre, rendezvényre vagy buliba, randira is elmehet így.

Tehát akkor sem kell lemondania a farmer short kényelméről, ha nem a mindennapos rohangáláshoz válogat ruhát, hanem például az esti programjaihoz, csak az a lényeg, hogy a megfelelő darabokkal társítsa. Illetve érdemes odafigyelni a kiegészítőkre is, hiszen egy szép lánc, karkötő vagy óra is képes finomítani a farmer short alapból sportosabb jellegén.

Ha pedig épp arra vágyik, hogy minél komfortosabban érezze magát és minél egyszerűbben megoldja a reggeli öltözködést, akkor csak vegye ki az első sportcipőt és rövid ujjú vagy ujjatlan pólót a szekrényéből, mert egészen biztosan azokkal is nagyszerűen fog mutatni a farmer short.

Persze ehhez az is kell, hogy az alkatának megfelelően válassza ki a rövidnadrágot is, mert ha túl szűk vagy bő, esetleg a hossza nem passzol az adottságaihoz, akkor az sokat ronthat az összképen. Érdemes kísérletezni, hogy melyik fazon áll Önnek a legjobban, ha pedig megtalálja, akkor kitartani mellette.

A budmil.eu kínálatában többféle farmer short is szerepel. Tekintse meg ezeket, vegye figyelembe a saját ízlését, személyiségét, a méreteit és válassza ki a tökéletes modellt! Meglátja, megéri időt és energiát szánni erre, mert egy jó farmer short segítségével több tíz vagy száz szettet is megálmodhat a már meglévő ruhadarabjaival.

Print Friendly, PDF & Email