Sosem egyszerű megtalálni a tökéletes mobiltelefont. Szerencsére, a puremobile.hu tud segíteni ennek a célnak az elérésében. A Xiaomi Redmi 4X ár könnyen leolvasható innen. Jelenleg arany színben nyílik lehetőség a vásárlásra.

14 napos elállási garancia mellett jöhet szóba a rendelés. A 13MP + 5 MP kamera lélegzetelállító képeket készít. Az erős akkumulátornak köszönhetően nem okoz gondot az üzemeltetés. A Xiaomi Redmi 4X ár igazodik a telefon magasabb szintű képességeihez. Egyszerre 2 darab SIM kártya üzemeltetésére alkalmas. A 32 GB tárhely nagynak számít. Előnyt jelent, hogy többféle kiegészítő vásárlására nyílik lehetőség. A galvanizált, kemény tok akciós árért cserébe rendelhető meg a fentebb említett weboldalról. Van még a kínálatban kijelzővédő üveg és fólia.

A vásárlók közül sokan érdeklődnek a gyorstöltő szett iránt. A Xiaomi Redmi 4X ár valamivel magasabb lesz, ha valaki a kiegészítők közül is rendel, de nem érdemes kihagyni ezt a lehetőséget. Ezekkel az eszközökkel meg lehet óvni a telefont a karcolásoktól.

Print Friendly, PDF & Email