Már a nevéből is sugárzik az erő, amit a gyakorlatban rendkívüli módon képes hasznosítani, az innovatív mérnöki megoldásoknak köszönhetően. A szántóföldek barázdái között, a Steyr igazi királynak számít, ami évről-évre izgalmas megoldásokat kínál a gazdaságoknak, amelyek a termékeikkel növelhetik a termelékenységüket.

Viszont nem minden az erő és ezt a Steyr traktorok tervező is jól tudják. Sokkal előnyösebb a praktikus használhatóság, ezért tervezik a modelljeiket annyira sokoldalúra. A Steyr ennek köszönhetően dobogós helyet foglal el világviszonylatban is. A kisebb modellek az egyszerűbb feladatok elvégzésében jeleskedhetnek. A cég már évek óta törekszik a környezetbarát megvalósításra.

Valóban nagy vonóerőről beszélünk, ehhez képest a traktorok fogyasztása kifejezetten kedvezőnek számít, kiváltképp akkor, hogyha figyelembe vesszük, hogy milyen feladatokra használják ezeket nap mint nap. A PROFI széria neve sokat elárul. Ezek a modellek fel vannak szerelve minden újítással, amelyekre szükség lehet egy mai mezőgazdasági gép esetében.

Tökéletesen megbízhatóak, még a nehéz helyzetekben is. Megbirkóznak a viszontagságos körülményekkel, ezért nem kell attól tartani, hogy valaha is cserben fog hagyni egy Steyr traktor. A munkagépeket ritkán társítjuk a kényelmes kialakítással, azonban a Steyr nagy hangsúlyt fektetett a kabin komfortos kialakítására is. Ennek hála, a hosszúra nyúló munkanap is sokkal könnyebben fog telni. Időtálló minőség, környezetkímélő megoldások, hatalmas teljesítmény, ez kínálja a Steyr!

Print Friendly, PDF & Email