A koruknak és nemüknek megfelelő játékokkal tanácsos megajándékozni a kicsiket. A kislányoknak sem muszáj ma már a klasszikus babákat megvenni, mert vannak nagyon jó és ötletes lányos játékok is a piacon.

Igazán jó játékok lányoknak vehetőek az okosodjvelunk.hu webáruházban, úgyhogy ide érdemes ellátogatni a beszerzés érdekében. Ügyes kezű, virágokat szerető kislányoknak például a Virágoskert nevű játék ideális ajándék, amelyben kedvükre kertészkedhetnek, építgethetik a saját kis virágos kertjüket. A játékos legfőbb feladata az új virágparcellák létrehozása és a termőföld ápolása, természetesen úgy, hogy közben a kertészt elkerülje, akinek az a terve, hogy mindenáron belekontárkodjon a kis kertész hölgy szakszerű munkájába. Közben bónuszpontokat is lehet gyűjteni, valamint a terményeket eladni.

Ez egy nagyon jó példa a játékok lányoknak opciók közül, de családi társasjátéknak is tökéletesen megfelelő. Hiszen a kislány egyedül, de három-négy kis barátnőjével vagy a szüleivel együtt is játszhat.

Print Friendly, PDF & Email