Pattanjuk bringára és élvezzük a minket körülvevő környezetet úgy, hogy közben gyorsan fogunk célba érni! A Kellys cross trekking alkalmas arra, hogy városi környezetben nagyobb távokat tegyünk meg.

Remekül felszerelt kerékpárról van szó, ami alkalmas lehet enyhe terepre is. Kényelmes és könnyű, jól bírja a strapát. Hogyha megfelelően karban van tartva, akkor garantáltan jó szolgálatot fog tenni éveken keresztül. Ehhez arra van szükség, hogy a lánc és a fogaskerekek mindig be legyenek olajozva.

Viszont olajozás előtt tanácsos megtisztítani a szennyeződésektől. A Kellys cross trekking kerékpárral ezen kívül nem sok dolgunk lesz. A könnyített váznak köszönhetően, nem egy könnyű bringáról van szó és ez rengeteget számít, amikor hosszabb útra készülünk, mivel egyhamar nem fogunk elfáradni a tekerésben.

A Kellys cross trekking olyan kialakítást kapott, hogy az összes energiánk hasznosuljon, amikor tekerünk, de ehhez szükség van a megfelelő méret kiválasztására is. Alacsony áron kiváló darabokhoz juthatunk a bikelife.hu weboldalon.

Print Friendly, PDF & Email