Ahogy melegszik az idő, szép lassan azon kapjuk magunkat, hogy állandóan a különféle utazási irodák ajánlatait bújjuk, mert szeretnénk a nyarat valamilyen kellemes helyen tölteni. Utána hirtelen ráeszmélünk, hogy erre semmi esély, a rengeteg teendő miatt, ami nyáron sem hagy minket nyugodni.

Még az ilyen helyzetekben sem érdemes feladni, mert a kerti medence pillanatok alatt összeállítható és rengeteg kellemes élményben lehet részünk a tikkasztó nyári melegben. Szinte biztos, hogy a család minden tagja imádni fogja, különösen a kisebbek.

Többféle méretben kapható és az egyik legnagyobb előnye, hogy könnyű összeállítani és szétszerelni. Ennek az ötletnek hála, sohasem lesz útban, amikor nem használjuk a kerti medencét.

Ugyanúgy fel van szerelve medencegépészeti tartozékokkal, mint egy hagyományos medence, ezért a benne lévő víz folyamatos keringetése is kivitelezhető, amit a mellékelt szűrőrendszer fog tisztán tartani a kerti medence esetében. Érdemes még szezon előtt beszerezni egy kerti medencét, így a nyár első igazán forró napján már használhatjuk is.

Print Friendly, PDF & Email