A legtöbb autótulajdonos számára fontos, hogy autója mindig a legjobb állapotba legyen, mint műszakilag, mind esztétikailag. Az autó kinézete meghatározza gazdája jellemét. Egy új autó esetében ez fokozottan igaz, hiszen ilyenkor féltve óvjuk minden apró sérüléstől. Ehhez nyújt segítséget egy forradalmi újítás, a kőfelverődés elleni fólia. Ez az átlátszó fólia diszkrét védelmet képez kedvenc autója karosszériáján, így védve lesz a kőfelverődésektől, karcolástól és egyéb külső behatástól.

Tulajdonképpen bárhova rakható az autó karosszériáján, még a lámpaburákra is. A hőre lágyuló poliuretán kőfelverődés elleni fólia nagyon strapabíró, akár -20 C és +70 C fok között is megvédi autóját. A fóliát egy speciális akril ragasztóval rögzítik a már előre letisztított, zsírtalanított karosszériára.

Élettartamát tekintve körülbelül 6 évig használható, ami nagyban függ a mindenkori klímaviszonyoktól. A kőfelverődés elleni fólia erősen ajánlott minden új és használt autóra, ha fokozottan szeretné megvédeni kedvenc autóját.

Print Friendly, PDF & Email