Költöztetés budapesten

Az élete egy adott pontján mindenki elköltözik: ki a szülői fészket hagyja el, ki a kollégiumi szobáját, ki az albérletét, ki a meglévő lakását, melyet újra „cserélt” le. Ilyen alkalommal pedig nem lehet, nem szabad barátokra, rokonokra bízni a cipekedést, a dolgok A-ból B-be való elszállítását – kivált akkor, nem két bőröndről van csupán szó. A költöztetés Budapesten belül pláne trükkös tud lenni akkor, ha valaki nem bízza a munkát olyan profi szereplőre, mint amilyen a Tibiköltöztetés!

Miért pont a Tibiköltöztetésre legyen bízva költöztetés feladata?

Nyilván ez az első kérdés, amely óhatatlanul is felmerül az emberben. Nos, a vállalkozás 15 éves tapasztalata, a szakembergárda kiváló színvonala, a kellően megfizethető árazás mind a Tibi mellett szóló érv! A Tibiköltöztetésnél rendelkezésre álló kisteherautók mindegyik 3 és fél tonna alatti, így aztán súlykorlátozás nélkül hajthatnak be mindenhová a fővárosban, amely, mondani sem kell, szintén lényeges szempont akkor, amikor valaki megfelelő költöztető céget keres magának. A teherautók akár egy 80 négyzetméteres lakás teljes berendezését is képesek elszállítani egyetlen fordulóval! Mivel minden esetben ponyvázott gépjárművekről van szó, így az időjárás viszontagságai nem tudnak kárt tenni a rakományban.

Milyen konstrukcióban képes közreműködni a Tibiköltöztetés?

A megbízó választhat rakodás nélküli opciót is; ilyenkor a cipekedést a megrendelőnek magának kell megoldania. (Ilyenkor jöhetnek szóba a rokonok, barátok mint munkaerő, amennyiben erre igény van.) Természetesen létezik egy némileg magasabb áron igényelhető opció is, ahol két fős rakodószemélyzet gondoskodik a költöztetés kellemetlen oldalának kiküszöböléséről; szükség esetén a személyzet akár három főre is növekedhet, egyenesen arányosan a megmozgatandó bútorok, tárgyak mennyiségének megugrásával.

Miért ajánlott rakodókkal együtt kérni a költöztetést?

Bár az „üresen” érkező haszongépjármű olcsóbb, mint amikor személyzet is érkezik vele együtt, ám a rakodók minden esetben felkészültebbek, fizikailag erősebbek szoktak lenni azon embereknél, akiket a megrendelő adott esetben fel tud sorakoztatni. Arról nem is beszélve, hogy hiába az erő, hiába a lelkesedés, ha a költöztetés sérült bútort, megsérült személyes tárgyakat eredményez! Érdemes mindezt átgondolni, s ennek megfelelően dönteni! A pénz ugyanis nem minden, ha nehezen pótolható kár ér valakit.

Print Friendly, PDF & Email