A megfázás általában a téli időszakban jelentkezik gyakrabban, ami sok esetben lázzal, köhögéssel jár, ami rendkívül kellemetlen. A meleg tea mellett, gyógyszereket is, mint a köptető, szükséges szedni azért, hogy kilábaljunk belőle. A köptető olyan anyag, ami könnyebbé és gyorsabbá teszi a váladék kiürítését mind a felső, mind pedig az alsó légutakból.

Így gyorsabbá válik a felépülés, valamint a szövődmények kialakulása is megelőzhető. Ezért jó, ha van a házi gyógyszeres dobozban köptető, hiszen a megfázás bármikor bármelyik családtagot utolérheti és akkor nagy szükség lehet erre az orvosságra. Vény nélkül is megvásárolható és nem kell feltétlenül elmenni érte a gyógyszertárba, ugyanis az interneten keresztül is meg lehet rendelni.

A ligetpatika.hu webshopban többféle köptető is elérhető, tehát aki tudja, hogy melyik az a fajta, amelyik nála már bevált, nyugodtan leadhatja a rendelését. Gyerekeknek és felnőtteknek való orvosságok egyaránt kaphatóak ebben az online gyógyszertárban, tehát az egész családnak beszerezheti a gyógyírt innen.

Print Friendly, PDF & Email