A pontos időt manapság már igen sokféleképpen meg lehet nézni. Alkalmas rá az internet, a karóra vagy az okostelefon. A mai fiatalok leginkább okostelefon segítségével nézik meg, hogy mennyi az aktuális idő. Az analóg kijelzővel bíró Skagen óra igen strapabíró anyagból készül.

A speciális karórákat rengetegen vásárolják a piacon, hiszen sokan kedvelik a Skagent. Az edzett óraüveg, a sportos stílus, a Quartz szerkezet, a titánium szíj és a titánium tok garantálják a magas minőséget. A szakértők azt mondják, hogy hiába jelentek meg az okostelefonok, a karórák iránti kereslet nem esett vissza. A Skagen óra minden eddigi eladásnál nagyobb bevételt produkált az idei évben. Ehhez természetesen a kiemelkedő minőségnek van köze.

A vállalkozást egy dán házaspár alapította és már 1991 óta van jelen a piacon. A házaspár célja igazából az volt, hogy minőségi, de mégis olcsó termékeket állíthassanak elő a vásárlóknak. A Skagen óra neve egy Dán városra utal. Dániában köztudottan homokos a partvidék, gyönyörű kék az ég és a tengerparti hangulat is varázslatos. Pontosan ez az összkép ihlette meg a Skagen óra mindegyikét megalkotó házaspárt is.

Az IP bevonat és a kemény üveg segít megvédeni az órákat a sérülésektől, karcoktól. A fonott fémszíjak kényelmes viseletet biztosítanak, hiszen rendkívül puhák. A sportos Skagen óra karácsonyi ajándéknak tökéletes megoldás, ráadásul díszcsomagolásban szállítják ki a velekey-ekszervilag.hu munkatársai. A karórán lévő Swarovski díszítés eleganciát és exkluzivitást sugároz. A mineral üveg és a Swarovski kristályok ellenére is, a megfizethető kategóriát jelenti.

Print Friendly, PDF & Email