Egy szülőnek mindennap gyereknap, hiszen még ha a kicsiknek nem is tűnik fel, minden körülöttük forog. Anyu és apu egyfolytában azon töri a fejét, hogy a sűrű program ellenére, a lehető legjobban megszervezze a napi rutint, hogy mindene meglegyen a gyerkőcnek és még közös időtöltésre is jusson idő.

Ugyanakkor mindjárt itt van a hivatalos Gyereknap, amit a lurkók pontosan tudnak, hogy az övék és őket ünnepli az egész világ, ezért várják már, hogy mivel kedveskednek nekik a szülők. A LEGO termékek minden évben az első között szerepelnek azon ajándékok sorában, amelyeket ebből az alkalomból vásárolnak meg.

Nem is csoda, hiszen az egyik legsokoldalúbb játékról van szó, ami képes minden alkalommal megújulni és egy új szett hozzáadásával teljesen átalakulni. Bátran lehet többször is a LEGO termékek után nyúlni, mert a csöppségek nem unják meg, sőt, a kockák számának növekedésével a lelkesedésük és a kreativitásuk is csak úgy szárnyal. Természetesen az élmény akkor lesz teljes, hogyha a LEGO termékek egyik példánya mellé a szülők idejét is megkapják, mert a közös játéknál nincs örömtelibb számukra.

Bármennyit is legyenek korabeliekkel, bármennyit is szórakozzanak együtt a játszótéren, oviban, iskolában vagy valamelyikük szobájában, mindig igényelni fogják az anyával és apával együtt töltött felhőtlen perceket is. Tehát, ha már választottak valamit a LEGO termékek közül, akkor már csak annyi a dolguk, hogy beszervezzenek néhány szabad órát a jeles napra, amikor csak a gyerkőcre tudnak koncentrálni.

Print Friendly, PDF & Email