Sok szülő szeretné minél korábban elkezdeni a gyermeke játékos fejlesztését. A LOGICO feladatalapok éppen megfelelőek erre célra, hiszen már az egészen kicsik készségeinek a fejlesztésére is kiválóak. Főként a kicsik figyelmét nehéz lekötni, éppen ezért fontos, hogy az ilyen jellegű fejlesztők játékosak legyenek és lekössék a 3-4 évesek figyelmét is.

Az emberi készségek olyan halmazt takarnak, mint a koncentráció, a koordináció, a logikai összefüggések megtalálása, stb. Ezek a készségek nagyon jól fejleszthetőek minden ember esetében. A LOGICO feladatlapok 3 korcsoportra tagolhatóak: a 3-5, az 5-8, valamint a 8-10 éveseké. Mindhárom típus más-más szintű készségek fejlesztését célozza meg.

Ez nagyon fontos, hiszen az 1-2 évvel nagyobb gyermek is teljesen más érdeklődési körrel rendelkezik. A LOGICO feladatlapok ugyanakkor a szülőnek is nagy segítséget jelentenek, mivel pontosan azokat a képességeket célozzák meg, amiket egy adott életkorban kell. Tehát, nagyon változatosak és szórakoztatóak.

Print Friendly, PDF & Email