Hazánkban is rengetegen követik a hazai sporteseményeket. Mivel az M4 Sport munkatársai egyöntetűen azt szeretnék, hogy a nézők semmiről se maradjanak le, ezért mindent megtesznek annak érdekében, hogy Magyarország legfontosabb mérkőzéseit, legyen az foci, kosár, vízilabda, vagy éppen kézilabda, közvetíteni tudják.

Az M4 Sport a Duna Média kiemelkedő sportcsatornája, amelyikkel 2015 júliusában találkozhattak először a nézők a képernyőkön, egy nagyjából kéthetes promóciós időszak után. Az M4 Sport azért vált igen hamar a magyar emberek nagy kedvencévé, mert itt több mint 16 kiemelt magyar sportág eseményei, továbbá nemzetközi sportesemények kapnak helyet. Sőt, az idei évtől kezdődően már a kiemelkedő magyar sportolók bemutatása, a versenyek, bajnokságok közvetítése is alap dolognak számít.

Mindez saját gyártású műsorokat is magába foglal. Az M4 Sport nagyjából 10 óra élő sportközvetítést szolgáltat naponta. Az, hogy mit, mikor lehet megtekinteni, megtudható a musor.tv weboldalon. Aki valóban szereti a sporteseményeket, ebben a csatornában biztosan nem fog csalódni.

Print Friendly, PDF & Email