cegesajandek6Igyekszünk olyan céges ajándékokat kínálni, amelyek hatékonyak. Ez azt jelenti, hogy az ilyen reklámajándék esetében fontos, hogy praktikus legyen, és olyan valami, amit gyakran használnak. Emellett jó az is, ha újdonságszámba megy. Persze szükség van a soha meg nem unható tollakra és jegyzettömbökre is, hiszen ezek fogyóeszköznek számítanak, de ha egy cég ad magára, akkor odafigyel arra is, hogy valamilyen újdonságot is adjon üzleti partnereinek.

Ugyanis a reklámajándék célja részben az is, hogy olyan tárgyakkal lepjük meg üzleti partnereinket vagy vásárlóinkat, ami egyszerű, de nem megszokott. Ezért mi, akik reklámajándék forgalmazásával foglalkozunk, igyekszünk folyamatosan felkutatni az ilyen újdonságokat. Ezek közül az egyik az érintőképernyős ceruza, ami viszonylag újdonságnak számít. Legalábbis a céges ajándékok között.

Természetesen ezt is feliratozzuk, hiszen ez elengedhetetlenül fontos a reklámérték megvalósításához. A tabletek és okostelefonok, valamint GPS-ek fontos tartozéka ez, de sajnos gyakran el tud veszni, tehát sohasem lehet eleget ajándékozni.

Print Friendly, PDF & Email