Kicsiknek és felnőtteknek is remek kínálatot nyújt a Heverde webáruház. A kisebb méretű, körte formájú babzsákfotel a gyerekekhez illeszkedik, a nagy babzsákfotel pedig a felnőttek kényelmét szolgálja.

Ha egy szülő kipróbálta, akkor ő maga is rájön, hogy nem csupán a gyerekszoba ékes dísze lehet a babzsák, hanem a lakás bármelyik helyiségének kényelmes részét képezheti. De bátran kivihetjük az udvarra vagy teraszra is, hiszen az esetleges szennyeződések sem jelentenek túl nagy gondot, mivel könnyen tisztítható.

A Heverde csak duplafalú babzsákokat kínál. Így a külső huzat egy cipzár segítségével levehető és mosógépben mosható. A belső huzaton is találunk egy cipzárt, ezt kinyitva tölthetjük újra polisztirol gyöngyökkel. Az ehhez való tölteléket is megtaláljuk a Heverde weboldalán.

Amennyiben a nagy babzsákfotel boldog tulajdonosai vagyunk, akkor érdemes a nagyobb kiszerelésű töltőanyagot választani. Egyébként háromféle kiszerelésben vásárolhatunk belőle. Válogassunk bátran a különböző modellekben és színekben!

Print Friendly, PDF & Email