Az ékszerpiacon hosszú éveken keresztül uralkodtak a sárga arany ékszerek. Ezt a dominanciát az utóbbi években a fehér arany törte meg. Nem csodálkozik manapság rá senki egy fehér arany gyűrű látványára és nem gondolja azt, hogy ugyan már, ez „csak” ezüst. Ez a nemesfém típus kiharcolta a helyét a legdivatosabb és legfelkapottabb ékszerek körében, manapság ugyanis eljegyzésre is sokan ezt választják.

A fehér aranyról illik tudni, hogy szintén arany, a különbség a sárga társától annyi, hogy ez a fém fajta nem fordul elő a természetben. A fehér arany gyűrű keménysége, tartóssága és értéke megegyezik a sárga aranyból készült típusokéval, a látványa pedig káprázatos.

Semleges színe miatt nagyon menő. Sőt, a fehér arany gyűrű sokak szerint jobban kombinálható a különböző ruhaszettekkel és kiegészítőkkel. A különféle kövekkel kombinálva is szuperül mutat, ezért, ha Te is szeretnél egy ilyen pazar ékszert jó árban, akkor nézz be hozzánk, az ekszershop.hu webáruházba! Legyél te is trendi úgy, hogy közben értékes kiegészítőt viselsz!

Print Friendly, PDF & Email