apartman pécs belvárosában Egyedül a Mecsek miatt kell valamivel többet talpalni, ám aki szeretne életre szóló élménnyel gazdagodni, az vagy helyi járattal, vagy autóval vagy gyalog, de mindeképpen megmássza a Dél-Dunántúl legszebb hegységét. apartman pécs

Ideális Apartman Pécs belvárosában

Sokak számára Magyarország egyenlő Budapesttel. Ám ha valaki nem ilyen beszűkült módon gondolkodik, hanem igenis kíváncsi arra, hogy mégis milyen egy vidéki nagyváros, mely ráadásul az egyik legszebb hegységünk lábánál fekszik, annak mindenképpen muszáj ellátogatnia Pécsre! Ha pedig az utazás okán apartman Pécs városának központjában érdekli az utazót (mert már rutinos, és tudja, hogy a lényeg mindig a belvárosban található), akkor rögvest figyelmébe is ajánljuk a Szabadság Apartmant! Ez az apartman Pécs belvárosában várja a vendégeket – ott is egy épület második emeletén. Mivel ilyen központi helyen áll, így a megközelítése se autóbusszal, se vonattal nem fog problémát okozni, hiszen bármelyik állomásról gyalogosan, pár perc alatt elérhető a lakás. (Aki autóval érkezne, annak a parkolás hétvégén ingyenesen érhető el az egész városban!)

https://szabadsagapartmanpecs.hu/blog/apartman-pecs-belvarosaban/ A Szabadáság Apartman Pécs esetében rendelkezik azokkal kényelmi szolgáltatásokkal, melyek kellemessé teszik a pécsi tartózkodást: internet, kábeltévé, teljesen felszerelt konyha és fürdőszoba áll az utazó rendelkezésére. Egyedül a Mecsek miatt kell valamivel többet talpalni, ám aki szeretne életre szóló élménnyel gazdagodni, az vagy helyi járattal, vagy autóval vagy gyalog, de mindeképpen megmássza a Dél-Dunántúl legszebb hegységét.

Név: Szabadság Apartman

Cím: 7623, Pécs Szabadság utca 13 2/5

Telefonszám: +36-20-662-80-04

 

Print Friendly, PDF & Email