Sajnos a rovarok mindenhová képesek befészkelni magukat. Képesek bebújni a legkisebb résen, azonban megszabadulni tőlük már nagyon nehéz. Emiatt gondot jelent a szellőztetés, hiszen a friss levegő hozza magával a szúnyogokat és legyeket. A tetőablak szúnyogháló biztosítja a folyamatos légáramlást a házban és az emeleten, mindenféle rovar nélkül.

Ráadásul a nyári napokban nyugodtan aludhat nyitott ablakkal, hiszen az álmát nem fogja megzavarni a szúnyogok zümmögése. Az emeleti hálószobákban érdemes tehát alkalmazni a tetőablak szúnyoghálót, azonban a ház többi szobáiról se feledkezzen meg! Legyen szó a családi házáról vagy a nyaralóról, sehol sem kellemes égető és viszkető csípésekkel ébredni, már ha egyáltalán képes volt aludni néhány órát.

Zárjon ki minden hívatlan látogatót és szereljen fel az emeleten lévő ablakokra tetőablak szúnyoghálót! Ezáltal elérheti a nyugodt nappalokat és éjszakákat, valamint a megfelelő szellőztetést télen és nyáron. A háló minden esetben szabad kilátást biztosít, ezért ugyanolyan világos lesz a laktérben, mint azelőtt.

Print Friendly, PDF & Email