Síremlék készíttetésekor, általában a lakóhelyünkön dolgozó szakemberhez fordulunk, még akkor is, ha más munkáit szívesebben látnánk az elveszített családtagunk sírján.

Nem kell ilyen jellegű megalkuvásokba bocsátkozni, hiszen a budapesti sírköves bárhonnan várja a rendeléseket. Ingyenes kiszállítással oldják meg, hogy bárki elérhesse a munkáikat. Lehetséges előzetes állapotfelmérés is. Rengeteg lehetőség közül válogathat az ügyfél, hogy milyen anyagú, színű, formájú és fajtájú síremléket dolgozzanak ki.

Vannak olyan vásárlók, akik szívesebben választanak urnát vagy egy teljes kriptát kérnek. A kiegészítők felhozatalából sincs hiány. A budapesti sírköves családi vállalkozásként működik és generációk óta foglalkozik kőfaragással. Így, ha nem megemlékezés céljából fordulunk hozzájuk, akkor igényelhető lépcsőlapok, konyhapultok, ablakpárkányok egyaránt.

Tehát sokféle igénnyel fordulhatunk hozzájuk, ha valamit gránitból vagy márványból szeretnénk látni az otthonunkban. A budapesti sírköves munkájára garantáltan nem lesz panasz!

Print Friendly, PDF & Email