A nők piperecikkei között általában megtalálható a púder, a rúzs, a szempillaspirál. Persze nem maradhat ki a smink készlet sem a tökéletes végeredmény érdekében. A szemeket általában mindenki szereti hangsúlyozni, a csillogó szempár jobban érvényesül, ha valamilyen árnyalattal kiemelik. A sminkesek munkájának is központi fázisa a szemek festése.

Szép sminket természetesen nemcsak a szakemberek tudnak varázsolni, mert bárki megteheti, aki rendelkezik egy kis kézügyességgel és tudja, hogy mikor milyen árnyalatokat illik vagy kell viselni. Ehhez persze minőségi smink készlet is kell, ami minél több színt tartalmaz.

A nappali sminkhez általában halványabb, pasztellárnyalatokat jó választani, hiszen a munkahelyre, iskolába vagy bevásárolni nem kell feltétlenül extravagáns színekben pompázni. Az esti és alkalmi sminknél már lehetünk bevállalósak, a smink készlet színpalettájáról előkerülhetnek a csillámos vagy élénkebb festékek is.

Az úgynevezett füstös szemeknél is lehet erőteljesebb kombinációkkal dolgozni, hogy a hatás igazán átütő legyen. Aki nem ismeri ezeket az alapszabályokat, az akár az internetről is inspirálódhat, majd némi gyakorlással mindenki tud majd szexi cicaszemeket varázsolni. Igazán minőségi, izgalmas színekben gazdag smink készlet megvásárolható a gellakk.com webáruházban, remek áron.

Ezek a szettek a gyönyörű, változatos színeiken kívül, a nagyon kellemes textúrájukkal is a fogyasztók kedvencei lesznek. Ezek a szemhéjfestékek nagyon könnyen felvihetőek, a bőrnek pedig roppant kellemesek, nem váltanak ki allergiás reakciókat. Az ilyen smink készlet egy nőnek a polcáról sem hiányozhat!

Print Friendly, PDF & Email