Ha minőségi és igazán magas színvonalat képviselő órákról esik szó, akkor bizonyára mindenkinek beugrik Svájc és az itt készült világhírű termékek. Ugyanakkor a svájci órák hírnevével összeforrt már az a tény is, hogy ezek nem a köznépnek valók, hiszen nem egy-két ezresért vesztegetik a különböző változatokat.

Azonban ez az elképzelés nem állja meg teljesen a helyét, mert ugyan a svájci órák tényleg nem kaphatók ugyanannyiért, mint a no name, gagyi időmérők, de közép árkategóriában már található néhány egészen stílusos darab.

Ha pedig utánaszámolnak, hogy mennyit költettek eddig rövid élettartamú, silány minőségű karórákra, akkor belátható, hogy érdemesebb befektetni a svájci órák valamelyikébe, ami hosszú idő után is pontosan úgy fog üzemelni, mint amikor kijön a gyárból.

Például az orashop.hu webáruházban már 13.900 Forintért is vásárolhatóak svájci órák, amelyekről a weboldal üzemeltetői eredetiségi nyilatkozattal tudják igazolni, hogy nem utánzatokról van szó.

Ez az összeg már tényleg nem egy csillagászati ár és még az olcsóbb darabokból sem kell túl soknak a díját összeadni, hogy egy ilyen értékű kelléket válasszanak helyettük. Természetesen lehet magasabb kategóriában is keresgélni. Azt, hogy mi kerül a virtuális kosárba, csak az egyéni igények, elképzelések és a pénztárca tartalma határozzák meg.

Ha Ön egy minőségi, de nem túl magas tarifával bíró modellt keres, akkor az itt felsorakoztatott svájci órák között ezt is megtalálja, de ha egy értékesebb példányra vágyik, akkor sem kell tovább mennie, mert az árak, ahogy a termékek is, igen széles skálán mozognak. Tehát, amikor a svájci órák után kutakodik, itt érdemes szétnéznie!

Print Friendly, PDF & Email