Az első okostelefonok megjelenése után keletkezett egy kitöltetlen űr az okos eszközök piacán. A táblagépek kihasználják az összes előnyét az érintőképernyős technológiának. Manapság már olyan gyors számításokat képesek elvégezni a processzorok, amelyek képesek követni még egy profi grafikus kézmozgását is, ezáltal azt az érzést keltve, mintha valódi papírra rajzolna, igazi ceruzával.

Természetesen elsősorban nem munkára lettek kitalálva, azonban az erős konfiguráció ezt is lehetővé teszi. Ráadásul rengeteg irodában helytakarékos, modern megoldást jelentenek. A táblagépek az otthonokban is egy új szintre emelik az internetezést vagy a videók nézését. Lenyűgözően könnyűek és vékonyak, a kijelzőjük pedig szemet gyönyörködtető látványt nyújt.

Sok felhasználót ezekkel a tulajdonságokkal fognak meg. Súlyuk csökkentésével a használatuk még több ideig lehetséges, lekerekített kecses vonalaikkal jó érzés a kézben tartani. A táblagépek operációs rendszerét az iOS és a Google által fejlesztett Android képezi.

Print Friendly, PDF & Email