Nemcsak rajongók élhetnek át feledhetetlen élményeket, hanem azok is, akik nem követik nyomon a sorozatot, de szeretik a stratégiát, a fondorlatot és a fantázia világát. A Trónok Harca társasjáték révén átélhetjük azokat az élményeket, amelyekbe a kedvenc szereplőink keveredtek a kalandjaik során. Tapasztald meg a saját bőrödön, hogy milyen hosszú és rögös út vezet addig, ameddig eljutsz Westeros Vastrónjára! Megtapasztalhatod a kihívást, amelyeket át kellett élniük részről-részre a kedvenc karaktereidnek „A tűz és jég dala” regényben, amit George R. R. Martin vetett papírra. Nem vár Rád könnyű feladat. Jól átgondolt lépéseket kell tenned, mert ha elvakít a sóvárgó becsvágy, akkor a vesztedbe rohansz és a trón másé lesz.

A Trónok Harca társasjáték összejövetelek alkalmával nagyszerű kikapcsolódást fog nyújtani. Aki figyelemmel követi a sorozatot és olvasta a megjelent regényeket, annak még könnyebb lesz nyomon követni a játék fordulatait. Természetesen a Trónok Harca társasjáték cselekménye minden alkalommal más végkifejletet fog hozni, ezért annak sem kell aggódnia, aki nem hallott még róla. Minden attól függ, hogy milyen stratégák vagyunk és a tudásunknak köszönhetően, lassanként felülkerekedhetünk az ellenfeleinken.

De, ahogy a könyvekben is, a Trónok Harca társasjáték is tartogat számos váratlan fordulatot, amiről nem is gondolnánk, hogy az adott pillanatban fog bekövetkezni. Hogyha elbízzuk magunkat, az könnyen okozhatja a vesztünket, mert ezt kihasználva valamelyik uralkodóház serege, könnyen felülkerekedhet rajtunk. A Trónok Harca társasjáték egyik fő jellemzője, hogy fenntartja a feszültséget és olyan kiélezett csatákat eredményez, amelyeknek nehéz megmondani a végkimenetelét. Rengeteg gyönyörűen kidolgozott játékelem gazdagítja a Trónok Harca társasjáték világát, amelyek a legapróbb részletekig visszaadják a rajongóknak azt a hangulatot, amiért megszerették a könyveket és a sorozatot egyaránt. Legalább hárman kellenek ahhoz, hogy elkezdődhessen a játék.

A játékosokon múlik, hogy mennyire húzódik el egy-egy játék. Hogyha mindnyájan kiváló stratégák, akkor több órán át feszülhetnek egymásnak a hadvezérek, az áhított győzelem érdekében. A Trónok Harca társasjáték megnyerése éppen ezért jelent akkora élményt, mert egyik félnek sem lesz könnyű dolga, hogyha szeretné magáénak tudni a Vastrónt. A gyűjtőknek kötelező darab, hiszen így próbára tehetik, hogy személy szerint érdemesek-e arra, hogy a toborzott seregüket győzedelmesen vezessék át a csatán, a Trónok Harca társasjátékban.

Print Friendly, PDF & Email