Bármilyen méretű fürdőszobákba ajánlott a beépített kialakítás. Bár ez leginkább az újépítésű házaknál alkalmazható a legegyszerűbben. Azonban a WC tartály falra szerelhető változata is nagyon elterjedt megoldás.

A lényeg, hogy megbízható gyártótól válasszunk. Hogy miért? Hiszen az öblítésen kívül nincs semmilyen más feladata ennek a fürdőszobai berendezésnek. Viszont ez nem mindegy miként történik. A WC tartályban nagymennyiségű tiszta víz gyűlik össze, amit nem érdemes elpocsékolni, mivel így csökkenthetjük a vízszámlát is.

A Geberit például olyan tartályokat fejlesztett ki, amelyeknél szabályozható az öblítésre szolgáló víz mennyisége. Emellett, az erős vízsugárnak köszönhetően, sokkal hatékonyabban kivitelezhető ez a folyamat.

Kevesebb víz kerül felhasználásra, mégis nagyobb a hatékonyság és az ár-érték arány szintén kedvező a Geberit WC tartály esetében. Biztosak lehetünk abban, hogy igazán megbízható típus mellett döntöttünk, ami a felszerelése után nem igényel semmilyen karbantartást.

Print Friendly, PDF & Email