A hormonok rengeteg élettani folyamatot befolyásolnak, ezért nem mindegy, hogy milyen mennyiségben találhatóak meg a szervezetünkben. A fitoösztrogén bizonyítottan alkalmas egy csomó nőgyógyászati probléma megelőzésére és kezelésére. Olyan gondokra jelenthet megoldást, amiknek eddig még nem is tudtuk, hogy mi lehet a kiváltó oka, csupán a kellemetlen tüneteket tapasztaltuk. A fitoösztrogén azonban segíthet a tünetek enyhítésében és számos olyan eset ismert, amikor ez jelentette a legjobb megoldást egy súlyos betegség esetén.

Sokszor a gyógyszeres kezelést javasolják a szakemberek, de ennek rengeteg hátulütője lehet, ezért ilyenkor a mellékhatások lesznek azok, amiktől szenvedni fogunk, mert az erős gyógyszerek szintén nem fogják kímélni a szervezetünket. Ellentétben az olyan fitoörsztogén készítményekkel, amelyek természetes hatóanyagokat tartalmaznak. Szerencsére a természet alaposan ellátott minket gyógynövényekkel, amikben megtalálható minden, ami szükséges az egészséges hormonháztartás fenntartásához. A fitoörsztrogén és a progeszteron együttes alkalmazásával érhetünk el igazán látványos eredményt, rövid idő alatt. Ebben az esetben ciklusbarát kapszulára és WTN természetes progeszteron krémre lesz szükségünk.

Ebben ugyanis yam gyökér kivonat található. Így könnyedén egyensúlyba tudjuk állítani, a szervezetünkben, ennek a két hormonnak a jelenlétével. Különösen ezért jelent ez ilyen kiváló megoldást, mivel rendkívül egyszerű és kényelmes az alkalmazása. A progeszteron krém, ami yam gyökér kivonattal rendelkezik, tökéletesen alkalmas arra, hogy a bőr pórusain át felszívódva fejtse ki a hatását. Ez sokkal hatékonyabb módszer ebben a formában, mintha szájon át szednénk be a kapszulákat.

Ez a remek termék leginkább a nőgyógyászati problémák esetében lesz hatásos. Felsorolni is hosszú lenne, hogy menyi tünet kezelésére ajánlott. Többek között az éjszakai intenzív izzadás és a hőhullámok is csökkenthetőek. A hüvelyszárasság miatt bekövetkezett kellemetlen irritációtól sem kell többé szenvednünk. Az alacsony progeszteron szint a közérzetünket is befolyásolja. Azonban a vad yam gyökér kivonatot tartalmazó krém ebben az esetben is a segítségünkre lesz. A migrénes fejfájás alaposan megkínozza az embert és emiatt képtelenné válunk a koncentrálásra és a naponta felmerülő legegyszerűbb feladatok elvégzésére. A yam gyökeres WTN krém progeszteron tartalmának köszönhetően, változtathatunk a felmerülő problémák számos fajtáján. Így végre nem kell szenvednünk ezektől a gondoktól. Egyszerűen megrendelhető a wisetreenaturals.hu weboldalról.

Print Friendly, PDF & Email