A Casio G Shock elnyeri a tetszését!

A Casio G Shock elnyeri a tetszését!

A boltokban vásárló embereket többnyire nem érdekli, hogy egy-egy régi márkának milyen története van, pedig bizony eléggé érdekfeszítőek is lehetnek ezek. Kashio Tadao neve talán nem sokat mond a kedves olvasóknak. Erről az emberről azt kell tudni, hogy ő volt az alapítóatyja a Casio G Shock karórát gyártó cégnek, ami napjainkban is üzemel.

Noha ez a vállalat legelőször azért vált ismertté világszerte, mert számológépeket gyártott, ma már leginkább a kiváló minőségű karóráiról híres. Nem kell elmenni egészen Japánig, hogy valaki hozzájuthasson egy Casio G Shock ketyegőhöz. Ehhez elég belépni az orashop.hu magyarországi internetes boltba. Innen több verzióját is meg lehet vásárolni ennek a remek terméknek. A kínálatban vannak klasszikus és sportos jegyekkel felvértezett darabok, de a Casio G Shock jellemzője leginkább az utolsó felé hajlik jobban.

Mivel a mérnökök úgy tervezték meg ezeket a karórákat, hogy ellenálljanak a pornak, víznek és rezgéseknek, így tényleg időtállóak. Aki szeretne egy Casio G Shock tulajdonosa lenni, az keresse meg ezt a termékcsaládot az említett webshopban!

Author Image
admin