A Cube női kerékpár innovatív bemutatója

A Cube női kerékpár innovatív bemutatója

Egy márka csak akkor lehet igazán sikeres, ha a cégnél minden alkalmazott egy célért dolgozik, vagyis minőségi terméket akar gyártani. Így született meg a legutóbbi Cube női kerékpár, ami már a bemutatón belopta magát a célközönség szívébe. T

örtént ugyanis, hogy a márka szakítva a hagyományokkal, nem az évente megrendezésre kerülő expón mutatta be a termékeit, hanem saját kiállítást rendezett. Ez pedig remek lehetőséget adott mind a sajtó képviselőinek, mind pedig a fanatikusoknak, hogy jobban szemügyre vegyék a modelleket, közöttük a Cube női kerékpárt is.

Ez a módszere a bemutatásnak már csak azért is volt igen merész húzás, mert így nem igazán lehet elkendőzni semmilyen turpisságot és még a legügyesebb marketingfogás sem tudja elterelni a figyelmet a hiányosságokról.

A Cube női kerékpár esetében erre nem is volt szükség, ugyanis tökéletesen lett megalkotva, az előző modellek vásárlói visszajelzései alapján. Amennyiben egy komolyabb bringát keres, úgy mindenképpen érdemes szemügyre venni a márka által kínáltakat.

Print Friendly, PDF & Email
Author Image
admin