A falfesték határtalan lehetőségei

A falfesték határtalan lehetőségei

Akár ingatlanvásárlás, akár házfelújítás vagy csak egy kis renoválás vált szükségessé, úgy minden bizonnyal gondoskodni kell a falak festéséről is.

A megfelelő falfesték kiválasztása sokkal komplexebb feladat, mint az sokan elsőre gondolnák. Többek között nagyban meghatározza azt is, hogy milyen lesz az adott otthon hangulata. Mindenki találhat magának a tetszéséhez mérten rendkívül sokfélét, legyen az fehér, színes vagy valamilyen speciális típus.

Napjainkban a világos, a pasztellszínű falak térhódítása figyelhető meg, de természetesen vannak, akik inkább a merészebb tónusokat részesítik előnyben. A matt, a fényes és a selyemfényű hatás mellett, olyan extrákat is lehet választani, mint a penészgátló, színkevert, egyrétegű vagy folttakaró falfestékek.

A vágyunknak csak a pénztárcánk illetve az igényeink szabhatnak határt. A jó falfesték azon kívül, hogy egy kellemes színt biztosít, megfelelően kell fedjen és időtálló is legyen. Ha ezek a kritérium teljesülnek, akkor hosszú éveken át ékesítik majd a falakat, a lakók legnagyobb örömére.

Author Image
admin