A Givenchy parfümök a francia előkelőség megtestesítője

A Givenchy parfümök a francia előkelőség megtestesítője

A francia stílusra jellemző egyediséget és eleganciát nemcsak az építészetben, a divat világában, de a kozmetikumok gyártásában is megtalálhatjuk.

A francia illatszerek az előkelőséget, a luxust és az eredetiséget ötvözik. A Givenchy parfümök különleges illatok, amelyek a levendula, a narancsvirág, a rozmaring, a pézsma és a citrusfélék aromáit ötvözik. Előállításuk során kizárólag természetes alkotóelemeket tartalmaznak, ennek köszönheti az egyedi és összehasonlíthatatlan illatát.

A friss mentát és a kávét egyesítő összeállítást a Very Irresistible parfüm hordozza magában és olyan férfiaknak tervezték, akik a letisztult eleganciát és a magabiztos megjelenést részesítik előnyben.

A Givenchy parfümök gyártói a hölgyekre is gondolva, a tubarózsa, a vanília, a jázmin és a gardénia csodás aromáinak együtteséből megalkották az Organza termékcsaládot. Ez a különleges illat a vidámságot, a nőiességet képviseli. A virágos, könnyed és friss eszenciájának köszönhetően, bármilyen évszakban és napszakban megfelelő választás.

Print Friendly, PDF & Email
Author Image
admin