A gyermek fülbevaló helyes kiválasztása

A gyermek fülbevaló helyes kiválasztása

A kicsiknek való darabok hazánk területén ezüstből, orvosi fémből, titániumból, platinából és 14 karátos aranyból készülnek. A gyermek fülbevaló hatósági fémjellel rendelkezik, ami az eredetiségét bizonyítja. Mielőtt kiválasztásra kerülne a kiegészítő, néhány dologgal a szülőknek tisztában kell lenniük.

Nem mindegy, hogy milyen méretre esik a voks, hiszen a későbbiekben kellemetlenségek adódhatnak. A pontos méret meghatározásában néhány dologgal számolni kell.

Célszerű figyelembe venni a kifúrt lyuk elhelyezkedését és a fülcimpa vastagságát. Mérőszalag segítségével ezt egyszerűen meg lehet mérni. Ha lehet, akkor a gyermek fülbevaló szolidabb legyen, hiszen a mondás is úgy tartja, hogy a kevesebb néha több. Egy letisztult kellék sokkal jobb szolgálatot tehet, mint egy csicsás változat.

A kőberakással ellátott darabok nagyban megnehezíthetik az öltöztetést. A foglalatokba nagyon könnyen beakadhat, például egy kiálló cérnaszál. A gyermek fülbevaló bármelyik ékszerüzletből megvásárolható, valamint az online boltokból egyszerűen megrendelhető.

Author Image
admin