A használt laptop garanciával éri meg

A használt laptop garanciával éri meg

Meglepő lehet, de napjainkban is lehet találni jó állapotú gépeket korrekt áron. Egy használt laptop garanciával együtt, akár 43.900 Ft-ért is beszerezhető. Egy újonnan vásárolt cikk több százezerbe is kerülhet és talán 1 évnél hosszabb idejű jótállást arra a darabra sem fognak biztosítani.

Az ebyte.hu oldalon azonban kedvező áron lehet hozzájutni ezekhez a termékekhez, amelyekre átlagosan 1 éves garanciaidő vonatkozik. Egy számítógép tulajdonosnak igazán fontos lehet, hogy a gépet biztonságban tudja, vigyázzon rá, de ha valami gond adódik vele, még nem kell rögtön újat venni helyette.

A vállalt 1 éven belül a laptopot díjmentesen javítják, ha kell, akkor cserélhetik is, a probléma nagyságától függően új alkatrészt tesznek bele. Tehát nem kell aggódni amiatt, hogy a meghibásodott gép a nyakán marad, hiszen lesz aki segítséget nyújtson. Ha nem szeretne sokat költeni a hordozható számítógépre, válasszon olcsóbb megoldást és vásároljon online másodkézből! A használt laptop garanciával okos döntés.

Print Friendly, PDF & Email
Author Image
admin