A Jim Beam a vásárlók kedvence

A Jim Beam a vásárlók kedvence

Amerika a felfedezések, a gyorséttermek és a személyiség hazája, amibe lassan belecsempészte magát megannyi szeszesital. A bourbonok világában az egyik legnépszerűbb a Jim Beam.

Sokan választják ezt a márkát, mert 200 éve ugyanazzal a módszerrel készül, amihez az is hozzájárul, hogy nem cserélt családot, a megálmodója örökítette tovább a receptet a fiatalabb generációnak. Egyediségéhez hozzájárul, hogy kukoricából készül, ami egy cseppnyi édes ízt csempész a palackokba.

Emellett mindig forrásvízben főzik ki, de figyelmet fordítanak arra, hogy vasmentes legyen. A többi whiskyhez hasonlóan, tölgyfahordókban érik be, de ezek mindig frissen vannak kiégetve.

Ezután 4 évig zárják el a nagyvilágtól, amely idő alatt az ital elnyeri a megmásíthatatlan ízét. A vásárlók véleménye szerint, a Jim Beam tényleg megér minden pénzt, ráadásul a kapható bourbonok között megfizethető az ára. 1 literes változata már 6000 Forintért az Öné lehet. Fogyasztani tudja koktélként, de önmagában is. A Jim Beam megvásárolható a boltokban és az online webshopokban egyaránt.

Print Friendly, PDF & Email
Author Image
admin