A Kellys kerékpár lebilincselő története

A Kellys kerékpár lebilincselő története

A legtöbb márka mögött áll egy izgalmas történet, ami csak még jobban összeköti a fogyasztót és a gyártót. Ennek az alapjait általában a szenvedély, a kemény munka és a kitartás adja.

A Kellys kerékpár esetében az előbb említett tényezők voltak azok, hogy a márka ma ott tart ahol. Ez pedig a piac csúcsa. A történetet az elejéről érdemes elkezdeni, hiszen igazán kedves gondolat áll a cég megalapítása mögött.

Adott egy szlovák nemzetiségű testvérpár, akik még felnőtt korukban is nagyon sok időt töltöttek együtt, köszönhetően a közös hobbijuk iránt érzett szenvedélynek, ami természetesen a biciklizés volt.

1991-ben döntöttek úgy, hogy megalapítják a Kellys kerékpárok mögött álló vállalkozást azzal a céllal, hogy minél több emberrel megismertessék a sportágban rejlő megannyi élményekkel teli pillanatokat. Mindössze 10 darabbal indultak, ma pedig már több ezer Kellys kerékpárt tudhatnak a magukénak, köszönhetően a szakértelmüknek és a soha meg nem szűnő kitartásuknak. Ezért érdemes őket választani!

Print Friendly, PDF & Email
Author Image
admin